17. 05. 2015, 20:26

Tervetuloa FinoFiilien verkkosivulle!

Tervetuloa FinoFiilien verkkosivulle!

Vaikka seuran päätarkoitus on tehdä suomalaista kulttuuria tunnetuksi Tšekissä, olemme sitä mieltä, että on hyvä opettaa myös suomalaisille jotain maastamme. Osastossa ”Suomeksi” aiomme julkaista artikkeleita, joissa haluamme antaa esimerkiksi vinkkejä siitä, mihin mennä, missä vierailla ja mitä katsoa varsinkin Prahassa, mutta myös muualla Tšekissä. Toivomme, että artikkelimme antavat mielenkiintoista ja käytännöllistä tietoa. Jos haluatte kysyä jotain Prahasta tai Tšekistä, voitte myös kirjoittaa meille osoitteeseen finofiilit@gmail.com.  Vastaamme mielellämme!

Jos tulette Prahaan pitemmäksi aikaa, olette tervetulleita myös keskustelutapaamisiimme. Lukuvuoden aikana tapaamme joka toinen viikko jossakin kahvilassa Prahan keskustassa. Meille se on ihana mahdollisuus harjoitella suomea ja teille toivottavasti mahdollisuus tutustua mukaviin ihmisiin.

Seuraavan keskustelutapaamisen päivänmäärä ja paikka löytyvät sivun vasemmasta reunasta.